TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

5 bloggar jag alltid läser

Hej på er!

Fredag, wihooo…som ni vet så älskar jag fredagar. Allt är lite roligare på fredagar och alla känns lite gladare på fredagar haha. Jag tänker att jag fortsätter på 5 temat. Jag har tidigare skrivit om 5 podcasts jag gillar och 5 livsmedel jag alltid har hemma.

Nu fortsätter jag med 5 bloggar jag alltid läser – utöver dessa bloggar så läser jag många andra sporadiskt, men de här bloggarna kollar jag varje dag. Förvånansvärt lite hälsobloggar ändå måste jag säga. 😉
Klicka på varje rubrik för att komma direkt till varje blogg.

Skriver blogg på Mac

Freedomtravel

Drivs av Helena och Peter som ofta är ute och reser. Deras husbil heter Freedom och därav namnet Freedomtravel. På bloggen kan du följa deras resor och äventyr som sträcker sig långt bortom husbilslivet. Dessutom bor de på en husbåt!

Jenn – Forever Abroad

Jennifer är en tjej som vuxit upp i svenska Lappland med bor numera i Helsingfors. Detta är också en reseblogg men Jennifer bjuder också på många andra aktiviteter från hennes vardag, även på hemmaplan. Jennifer här bott lite överallt ute i världen och är en riktig globetrotter och bjuder också på många fina bilder i sin blogg!

Em’s liv i Kiwiland

En svensk tjej som sedan många år tillbaka bor i Queenstown på Nya Zeeland tillsammans med sin Nya Zeeländska man och deras tre barn. Emma är en träningsintresserad tjej men som skriver om livet i allmänhet, högt och lågt. Troligen den bloggen jag har följt längst av alla som jag läser. En väldigt ärlig blogg där hon delar med sig av väldigt mycket i sitt liv och hur det är att vara förälder och ha familj i ett annat land, långt bort från sin egen familj. Jag älskar också alla hennes bilder från den fantastiskt miljön som Nya Zeeland och då framför allt Queenstown verkar bjuda på.

PT by Emma

Drivs av Emma Barremyr, en hälsocoach och Personlig tränare som bor i Värmland med sin sambo och deras lilla dotter. Emma bjuder på många bra tankar om fysisk och psykiskt välmående, härliga hälsosamma recept och nu förtiden också mycket familjeliv. Emma inspirerar och många av hennes värderingar om hälsa är väldigt lika mina egna värderingar – stor fokus på helheten!

Jessica Almenäs

Faktiskt den enda kändisbloggen jag läser på regelbunden basis (i princip på oregelbunden basis också haha). Jessica Almenäs behöver nog ingen närmare presentation, jag tror de flesta av oss känner igen henne från TV där hon har arbetat som en fantastisk och framstående programledare i många år, tidigare på Tv4 och nu på Kanal5. Hon har även skrivit träningsböcker och gör Träningspodden tillsammans med Lovisa Sandström. I hennes blogg får vi följa med henne i delar av hennes vardag, nu mera också med en liten bebis också i släptåg! 😀 Jessica är aldrig rädd för att gå sin egen väg eller säga vad hon tycker om absolut inte rädd för att ryta ifrån när andra människor tar sig friheten att berätta för henne vad hon gör för fel.

 

 

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Åh vad glad jag blir att du tipsar om vår blogg! Tack! Jennifers blogg följer jag också regelbundet, men inte de andra. Får ta och kika in på dem! 🙂

  1. Varsågod. 😉
   Jaha, det var ju märkligt med Em:s blogg, jag kanske ska skriva det till henne…kan ju vara fler som råkar ut för det så att hon missar kommentarer. Men visst har hon härliga bilder från NZ!

 2. Försökte kommentera på Em:s blogg från vackra NZ, men min kommentar fastnade i skräppostfiltret och jag hittade ingen mejladress för att meddela det …

 3. Men åhh, vad fin du är! Blev som Helena väldigt glad över att du tipsar om min blogg, så snällt! Och roligt att höra att du gillar den – du är duktig på att kommentera också 🙂

  Trevligt med blogginspiration dessutom, folk som bor på NZ blir jag alltid extra nyfiken på, det där fantastiska landet… 🙂

  1. Varsågod 😉

   Ja, jag har aldrig varit i NZ men förhoppningsvis blir det en resa dit nästa år! 🙂

 4. Härliga tips! 🙂 Skönt med bloggpepp!

  1. Ja, det är kul att tipsa som andra bloggar som man gillar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny