TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

5 podcasts jag gillar

Alltid när jag är ute och springer, tränar på gymmet och ofta även när jag är ute och promenerar så brukar jag lyssna på podcasts. Jag är rätt kräsen när det kommer till podcast och det är inte så många jag orkar lyssna på en längre tid – men här kommer en lista på 5 stycken podcasts jag lyssnar på regelbundet. Några av poddarna är rena tränings- och hälsopoddar medan andra är mer livsstil och självutvecklingspoddar!

 • Träningspodden

  Lovisa “Lofsan” Sandström och Jessica Almenäs är som det hörs på namnet en träningspodd, men saker som hör livet till. Oftast inte inriktad på prestationsbaserad träning utan snarare på hälsa och en hälsosam livsstil – och en del annat som hör livet till. Men absoluta favorit av alla poddar, men sen är ju också Lofsan min favorit Influencer av alla influencers. 😉

  Träningspodden

 

 

 • Tyngre Rubriker 

  Podcast som varje söndag tar upp den senaste veckans hetaste rubriker inom kost, träning och hälsa. I denna pod pratar Jacob Gudiol, William Valkeaoja, Caroline Mellberg, Jenny Ågren och Jacob Papinniemi och tillsammans har de en väldigt bred kompetens. Framför allt är de väldigt sakliga (med en dos av humor) och utgår alltid från forskning och vetenskap i sina resonemang. Till en början tyckte jag det var lite jobbigt att lyssna på en pod med så många deltagare, men när jag lärde mig vem som var vem och hålla isär rösterna så var det inte längre ett problem.

  Tyngre rubriker

 

 

 • Framgångspodden

  Nordens största inspirationspodd där Alexander Pärleros varje veckan gästas av svenska framgångsrika människor. Den här podden följer jag inte lika slaviskt som de två jag har skrivit om här ovanför utan här brukar jag välja vilka jag vill lyssna på utifrån vilka gäster han har. I talande stund så finns det 132 avsnitt (162 beroende på hur man ser det eftersom det alltid finns en kort version och en lång version av varje avsnitt) och variationen av gäster har verkligen varit stor

  .Framgångspodden

 

 • Tyngre träningssnack

  En podcast där snacket är lite tyngre helt enkelt! Värdarna för podden är Jacob Gudiol och William Valkeaoja (som också hörde i Tyngre Rubriker) och i de flesta avsnitt har de även en gäst. Varje vecka går de in på djupet av olika ämnen relaterat till kost, träning och hälsa. Har de en gäst i ett avsnitt så är det en expert på det området det tar upp i just detta avsnitt, men de varierar också detta med frågeavsnitt där de endast är Jacob och Wille själva. Kan ibland bli lite väl “nördig” och ingående och är det ett ämne man inte är intresserad av kan det bli lite väl långt.

  Tyngre träningssnack

 

 • We are influencer

  En av mina nya favoriter som jag precis har börjar lyssna på och håller på att lyssna ikapp alla redan existerande avsnitt. Bakom podden står Influencer of Sweden som är Sveriges branschorganisation för Social Media Influencer och här gästar flera stora profiler inom sociala medier i Sverige.

  We are influencer

 

Alla poddarna finns där poddar finns! 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Va roligt att du lämnar spår! 🙂
   Ja det finns mycket bra att lyssna på…mer än vad det finns tid känner jag haha.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny