TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE
Bygga nya rutiner

Bygga nya rutiner

Hej! Nu har bloggen verkligen varit död ett tag, jag har helt enkelt inte haft någon som helst blogglust och då har jag helt enkelt struntat i det. Men idag kände jag för det 😉

Efter julledigheten bestämde jag mig för att jag ska ge det här med morgonträning en till chans. Jag har verkligen aldrig lyckats med det förut, men kände att det var värt att prova igen. Speciellt eftersom det är så mycket folk på gymmet på eftermiddagarna och på kvällarna är jag oftast så trött så jag orkar knappt. Jag morgontränar inte alla dagar, utan de dagar mitt schema tillåter det – vilket innebär varje måndag och ungefär varannan fredag. Jag måste säga att det har gått över förväntat, nu längtar jag till och med efter att få kliva upp och gå och träna haha! Men visst, det har bara gått några veckor så inte ska jag ropa hej innan jag är över ån, men det känns helt klart som att en vana är på väg att byggas upp.

Och om morgontrötta jag kan lyckats bygga upp en vana som inkluderar uppstigning kl 05.00 för att gå och träna, ja då kan du också bygga upp precis de vanor du vill!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny