TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Du är inte någon som slutar!

Hur har ditt år startat? Har det startat som du hade tänkt dig och som du hade planerat? Om du ens hade planer och intentioner på hur ditt 2018 skulle starta det vill säga? Du kanske till och med känner att du börjar etablera en vana som du trivs med och känner är bra för dig? Grattis och bra jobbat i så fall!

Du bestämmer vem du är!

Många av oss har nog ett förflutet av att inte riktigt lyckats med det vi hade tänkt oss alla gånger. Ofta beror det nog på att vi inte riktigt kände tillräckligt med passion för det målet vi hade satt för oss själva. Det kanske var ett mål som vi tänkte oss att vi borde ha eller kanske ville ha men inte ville tillräckligt mycket för att vara beredda på att ge det som krävdes för att nå målet! Ibland känns uppoffringarna helt enkelt för stora för att det ska kännas värt det och det är helt okej! Man får ändra sig på vägen.

Det som är viktigt att komma ihåg är att bara för att du har ändrat dig eller gett upp tidigare så är du inte automatiskt en person som ger upp! Dina tidigare erfarenheter bestämmer inte vem du är som personer, du själv bestämmer just i detta nu vem du är! Vi är aldrig något annat än vad vi bestämmer oss för att vara, dina tankar styr vem du är och du styr över dina tankar.

Du är inte någon som slutar

Så om du har känslan av att du har börjat etablera en vanan som du är nöjd med tycker jag att du ska ta och bestämma dig denna gången för att du inte är någon som slutar. Om det här är det du verkligen vill, så kommer du fortsätta kämpa även när det blir obekvämt, för det kommer det att bli. Tidvis kommer det bli jobbigt och tidvis kommer det förhoppningsvis att flyta på, men om det var enkelt rakt igenom skulle du ju ha gjort det för längesedan eller hur?

Det är helt okej och naturligt att halka av banan lite ibland men det är då man verkligen testas! Det är då man måste lyckas ta sig tillbaka på banan och inte stanna kvar är i diket och tycka synd om sig själv. För det är bara du som kan ta dig upp därifrån. Det är helt okej att be om hjälp däremot men även om du har någons hand att dra dig upp med så behöver du ta i själv också. Eller hur?

du ger inte upp

Boom! 

 

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Bra inspirationspepp! Verkligen. Jag har bl.a. svårt att komma igång med mina regelbunda promenader. Få fortsätta peppa mig.

  1. Ja, hejja dig!

 2. Livet är så mycket. Av början, mitten och av slut. Och däremellan alla dessa kombinationer, varav några aldrig verkar ha en ände, fast en önskar de hade det. Att ha en egen väg är viktigt. Och att kunna lyssna på andra. Men ibland är det faktiskt bra att sluta. Att bara gå. Eller hur?

  1. Ja, när något inte tjänar en längre.

 3. Helt rätt i att en inte är samma idag som en var igår (bara himla skönt att sortera in sig i ett sådant fack, he he) och inte ge sig för att det börjar bli obekvämt – vilken förändring är int obekväm liksom?!

  Men: ibland är det också viktigt att våga ge sig, behöver ju inte betyda att en e en looser för det – kanske till och med tvärtom?! (sign. hon som brakade in i väggen pga att vara en som aldrig ger sig …)

  1. Ja så är det ju, att allt är ju med förbehåll för att det inte alltid gäller alla och alltid! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny