TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

En slappande helg

Måndag och ny vecka! Den här veckan kommer bli lite annorlunda eftersom det är dags för den första träffen på folkhögskolan på min Kost- och hälsocoachutbildning. Så onsdag – fredag kommer att spenderas ute på Väddö, ska bli kul, spännande och troligtvis intensiv.

En mycket lugn helg

Helgen som just passerade däremot var en extremt lugn och skön helg med mycket slappande! Även om jag relativt lätt kan bli ganska så uttråkad och rastlös så gillar jag också att ta det lugn. Fredagen började med att jag och dottern tog ledigt och åkte till Leos Lekland där vi spenderade typ 4 timmar. Kvällen spenderades sedan i soffan och så fortsatte helgen ungefär, fast i sommarstugan. Jag avverkade förvisso ett långpass på söndagen på nästan 9 km – troligtvis det längsta jag har sprungit någonsin!

Benen upp i soffan

En plats för avkoppling

För några år sedan var jag absolut inget större fan av att vara i vår sommarstuga, ett torp med enbart kall vatten i köket, utedass och en bastu i ett uthus. Nu förtiden älskar jag det och spenderar i princip varje ledig helg där under sommaren/hösten. Är vi hemma och inte gör något så blir jag snabbt uttråkad och vill åka iväg någonstans – men där känns det helt okej att ha tråkigt och bara vara. Det låter ju lite cheesy men det är verkligen så skönt att bara stå och titta ut över åkern och få lugn för ögonen. Sen älskar jag ju självklart att basta där också!

Jag hoppas inte kylan kommer allt för snabbt så att det är några helger till man kan åka dit innan vintern kommer!

Panoramabild av Månkarbo

Panoramabild på utsikten från vår tomt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny