TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE
Krämig kantarellpasta

Krämig kantarellpasta

Förra veckan blev jag sjukt sugen på en krämig kantarellpasta, så då slängde jag ihop den här godsaken ni ser på bilden!

Här kommer receptet:

400 g kantareller
1 scharlottenlök
2 vitlöksklyftor
2,5 dl matlagningsgrädde
1 dl riven ost
1 msk buljongpulver
salt
peppar
smör för stekning
tagliatelle för två personer

Hacka svampen i mindre bitar samt skala hacka scharlottenlök och vitlök. Stek allting i en klick smör tills att vattnet från kantarellerna ha försvunnit. Häll i matlagningsgrädde (går såklart bra med valfri grädde) krydda med salt, pepper och buljong efter behag och låt puttra ett tag.

Bland ihop med den kokta pastan och vänd sedan ner riven ost i det hela!

Servera!

 

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Wow så smarrigt! Har en massa paket med ljuvlig glutenfri pasta i hemmet (husbilen) och det här receptet är sparat för att provas! Enkla rätter med mycket smak är något jag älskar 🙂 Tack!

  2. Åh tack för receptet.. ska testas 😋

  3. Oh gud så smarrigt det här ser ut – kantareller och tagliatelle är en superjuste kombo!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny