TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Läsarfråga: Nyttigt kvällssnacks

Hej mina goa vänner!

Det är onsdag och det betyder så klart video – tjohoo! Jag fick en fråga häromdagen om tips på nyttigt kvällsnacks och jag kan radda upp massvis med kvällssnacks gjorda på bra livsmedel. Men som vanligt så gillar jag att slå knut på saker och tänka ett varv till – ska vi verkligen äta kvällssnacks även om det är bra? Det är ju trots alls extra energi.

Detta inlägg har 4 kommentarer

    1. Tack 🙂

  1. Jag håller med dig! Ibland vill man ju ha nåt gott även vid viktnedgång. Efter graviditeten körde jag Lifesum kaloriräkning o då “sparade” jag ibland kalorier till kvällen för att ha råd m lite Propud o fortfarande ligga på underskott.

    1. Ja, det är ju “tyvärr” så att vill man gå ner i vikt måste man äta mindre energi än vad kroppen för av med hur bra råvaror eller livsmedel man än väljer! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny