TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Mitt 2018

Hej!

Igår skrev jag lite om hur reflektion över tiden som har varit kan hjälpa dig att lyckas med dina mål inför 2018. För om vi aldrig reflekterar över varför det gick som det gick och på hur vi skulle kunna förändra något, så kommer det bara fortsätta gå som det går.

Jag utlovade också att jag skulle berätta om vad jag har för planer inför 2018!

Ett nyårslöfte för 2018

Det var längesedan jag hade ett nyårslöfte men i år har jag faktiskt en sak som jag tror kvalar in som nyårslöfte. Jag ska lära mig att surfa! Eller jag ska i alla fall få en surfkurs och försöka att lära mig att surfa haha. Nu har jag drömt om att surfa i några år och det är ju verkligen inte något som är svårt att uppfylla egentligen, men ändå så har det tagit tid. Men i år är året jag kommer surfa och självklart har jag gjort en plan för hur det kommer att ske.

I sommar planerar vi att spendera 2 veckor på Fuerteventura och 2 veckor på Teneriffa och på Fuerteventura kommer jag boka in mig på 1 vecka surfkurs!

Surfa år 2018

Saker att fokusera på 2018

Mitt företag
Det jag planerar att lägga fokus på under 2018 är mitt företag! Jag startade ju det nu i somras och tycker det rullar på och nu inför 2018 känner jag mig om möjligt ännu mer taggat för att fortsätta utveckla detta! Självklart har jag gjort en planering för detta och den kommer även att fortsätta utvecklas, men den planeringen tänker jag inte dela med mig av här. 😉

Ha kul
Min andra sak som jag kommer fokusera på 2018 är att ha ett roligt år! Ibland känner jag att det krävs faktiskt en hel del mod för att faktiskt ha roligt och att våga sålla bort saker som känns tråkiga som man tror att man måste göra! Det här kommer att forma både mitt företag men också mitt privatliv och jag är helt övertygad om att vågar vi drivas mer av passion än av rationalitet så kommer det gå bra!

Våga ha roligt 2018

 

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Jaa, surfa ska bli kul! Det kommer dock få vänta till i sommar. 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny