TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Jag vill sprida budskapet om att en hälsosam livsstil inte behöver vara krånglig. Självklart är det svårt att göra en livsstilsförändring, annars hade du redan befunnit dig precis där du vill, eller hur? Men krångligaste och striktaste kostschemat och träningsprogrammet med de mest avancerade övningarna vinner inte.

Varför ska du välja mig?

Det finns många aktörer idag inom hälsobranschen och många driver sin verksamhet online, så varför och när ska du välja just mig? Jag riktar mig främst mot dig som precis är i startgroparna och vill påbörjar en livsstillsförändring och till dig som har harvat på, en längre eller kortare period men känner att du inte får till det som du vill.

Mitt expertområde är att hitta en hälsosam livsstill som också är enkel att leva, för det är då den bli hållbar för de flesta av oss. Jag hjälper mina kunder att våga ta steget de behöver ta för att satsa på sin hälsa, men också att våga lita på att good enough duger för ett hälsosamt liv!

Vi är vanliga människor som lever våra vanliga liv och vi ska inte leva för att träna, vi ska träna för att leva.

Helhetsperspektiv

Jag är inte endast personlig tränare och kostrådgivare, jag har även en gedigen hälsocoachutbildning med mig. Det innebär att jag lägger stor vikt vid hela begreppet hälsa och har bra kunskap om ett helhetsperspektiv. Sömn, stress, och sociala faktorer spelar också stor roll för vår hälsa.

Även jag kämpar

Har du också stött på många människor inom hälso- och träningsbranschen där det känns som att allting är så himla lätt och träningsglädjen kommer alltid automatiskt?

I’m not one of them! Jag vet precis hur det känns att hellre vilja sitta kvar i soffan och pilla navelludd istället för att sätta igång med sitt träningpass. Eller att strunta i att laga mat endast på grund av lathet. Men jag har hittat strategier för hur jag ska handskas med detta och se till så att latmasken inte alltid vinner. Så av mig kommer du få full förståelse för hur det kan kännas – men jag hjälper dig att hitta strategier som kommer att fungera för dig.

Meriter

  • Licensierad Kostrådgivare från Svenska Näringsakademin

  • Licensierad Träningsinstruktör (snart klart personlig träningare) från The Academy. 

  • Examinerad Kost- och hälsocoach från Väddö Folkhögskola. 

  • Utbildad hälsoinspiratör för arbetsplatser via Previa. 
Balkongyoga
Stäng meny