TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Om mig

Jag heter Alexandra Khalifa, är 30 år och är bosatt i Märsta utanför Stockholm. Jag är utbildad kostrådgivare via Svenska Näringsakademin (tidigare Paulúns Näringscenter) och i Augusti 2017 påbörjade jag en ettårig utbildning till kost- och hälsocoach. Jag bor tillsammans med min man och vår dotter och vet precis hur det är att hinna med att ta hand om sig själv samtidigt som man har en familj också.

Varför är det så viktigt med en hälsosam och hållbar livsstil för mig?

För att jag inte vill känna mig begränsad! Jag vill kunna leva mitt liv precis som jag vill och inte känna att jag är begränsad av att min kropp inte orkar, eller att jag inte har energi men inte heller av att jag inte kan göra det jag vill på grund av att jag måste avstå viss mat eller för att jag måste träna. Jag vill kunna äga mina egna beslut och vill jag äta tårta så äter jag, vill jag avstå så avstår jag. Vill jag träna på semestern så gör jag det, men jag vill också kunna avstå om jag känner för att vila.

Det har inte varit lätt att hitta denna balansen, speciellt inte när vi matas med information dagligen om vad vi bör och inte bör äta hur vi bör och inte bör träna och liknande. Det gäller att kunna hitta den väg som känns bra för mig och för min kropp och en livsstil som jag vet kommer vara hållbar. Om jag skulle behöva tänka aktivt på varje kostval jag gjorde så skulle det inte bli hållbart för mig.

 Varför blev jag egen företagare?

För mig hänger det lite ihop med valet om en hållbar livsstil. Jag älskar att få bestämma över mig själ och det kan man aldrig göra som anställd på ett företag. Därför valde jag att starta eget företag Tenderlyns kost och hälsa och eftersom jag har bloggat enbart för min egen skull i säkert 10 år så tänkte jag att varför inte börja använda bloggen till en kanal att nå ut till andra människor att också hitta en hälsosam och hållbar livsstil.

 Vad finns här hos Tenderlyn?

Förutom bloggen så erbjuder jag personlig kostrådgivning där jag hjälper människor att hitta ett sätt att äta som är hälsosamt men som passar just dem! Min kosthållning kanske inte alls passar dig, dina mål och din livsstil och det är helt okej! Inom en snar framtid kommer jag också erbjuda hälsocoachning. Vill du få kostrådgivning av mig kan du kontakta mig här

Jag är inte intresserad av att sprida mer kunskap och information, det finns det gott om ändå. Däremot hittar du inspiration och motivation här på bloggen, som förhoppningsvis gör att du kan lyckas hitta just din livsstil som både är hälsosam och hållbar för dig!

Min filosofi på coachning

Som kost- och hälsocoach kommer jag alltid att utgå från dig och dina mål. Jag tror inte att jag som coach ska berätta för dig exakt vilka val du ska göra för att du ska få ett mer hälsosamt liv, utan tillsammans ska vi hitta en väg som passar för dig. Jag kommer inte rekommendera att du ska äta mer vegetariskt – om du inte vill äta mer vegetariskt, jag kommer inte heller hindra dig från att äta en godisbit om dagen om du vill göra det – men jag kommer att försöka hjälpa dig att vara till freds med dina val. Jag kommer också försöka guida dig till att försöka känna om du verkligen gör de valen du vill eller om du gör dem av någon annan orsak

Balkongyoga
Stäng meny