TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Pastasallad med röd pesto

Hej mina vänner!
Äntligen är det måndag igen, härligt va? En ny vecka framför oss där allt är möjligt. Igår blev jag enormt sugen på pastasallad så maken blev ivägskickad till affären för att köpa de ingredienserna jag önskade haha. Ibland har man det rätt bra!

Pastasallad med röd pesto

Pastasallad eller sallader överhuvudtaget tycker jag är rätt sjysst mat för att det går att variera i all oändlighet! Först och främst går ju “basen” att variera med exempelvis pasta, bulgur, quinoa, mathavre eller så har man endast sallad som bas. Sen är det bara att välja vilka grönsaker och vilket protein man önskar!

Eftersom sallad går att variera så mycket så passar det bra för alla att äta! Oavsett om du går på någon slags diet, har en speciell kosthållning eller hur mycket/lite kalorier du behöver äta med tanke på hur hör energiförbrukning du har.

I min sallad igår så hade jag:
Pasta penne som jag blandade med röd pesto
Avokado
Mini mozzarella
Körsbärstomat
Gurka
Avokado
Valnötter
Babyspenat

Pastasallad med röd pesta

Pastasallad med röd pesto

Vilken är din favoritsallad?

 

Tenderlyns Kost och hälsa

 

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Sallad även hemma hos oss igår. Men shoppandet gjorde vi tillsammans maken och jag. Lika härligt det!

    Sallad med överbliven couscous och två kokta potatisar, gurka, svarta bönor, majs, grillad kyckling, salladsblad och tomater vid sidan om som äldsta inte gillar. Sen bidde det smarriga vitlöksbröd på överbliven levain-baguette vid sidan. Mums!

  2. Ser riktigt smarrigt ut! Åt pastasallad ganska mycket förr, men sen jag la av med gluten har jag inte provat. Äter bönpasta mest om jag ska ha pasta. Fast för ett par veckor sedan hittade jag faktiskt väldigt god pasta, ska prova att göra den och låta den kallna och se om den funkar i sallad. Tack för påminnelsen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny