TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Personlig kostrådgivning

Den här tjänsten passar dig som vill göra en förändring och få kunskap om hur du ska göra hälsosamma kostval. Du är intresserad av att göra en hållbar förändring men har svårt att hitta en bra väg att gå. Vi utgår från dig, dina behov och mål för att hitta en väg som passar in i ditt liv. Utifrån dina mål och behov får du en en kostplan anpassar efter dig. Jag coachar dig genom att komma med förslag på hur du kan tänka kring mat i situationer, stöttning och motivation när du behöver det samt förslag på frukost/lunch/middag/mellanmål.

Den här tjänsten är mindre omfattande än kost- och hälsocoachning och passar bra om du känner att du redan får tillräckligt med fysisk aktivitet eller om du av annan anledning bara vill göra en förändring i kosten. Ibland kan det vara svårt att göra för många förändringar på en gång och då kan det vara en idé att starta med endast kosten.

I tjänsten ingår ett skräddarsytt kostschema utifrån dina behov och mål. Inget mål är för litet och jag hjälper dig oavsett om du vill gå ner i vikt, upp i vikt, prestera bättre inom din träning eller bara få hälsosammare kostvanor! Du får även kontinuerlig uppföljning med mig under 6 veckor.

Pris:

1300 kr

Stäng meny