TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Promenad runt halmsjön

Hej på er!

Nu är en ny vecka igång – hoppas er helg var tillfredsställande och att veckan har börjat bra. Jag började veckan med att beta av en ganska så lång to-do list eftersom jag har varit borta sedan i onsdags. Onsdag – fredagförmiddag var jag på Väddö Folkhögskola på första av 3 träffar denna termin på Kost- och hälsocoachprogrammet. Det var riktigt kul och jag längtar redan till nästa gång och framför allt så kändes utbildningen verkligen bra, precis rätt för mig!

Skog vid Halmsjön

Lunchpromenad

De dagar jag har inte någon slags tränings på mitt schema så ser jag alltid till att ta en promenad mitt på dagen. Både för att få dagsljus på mig men också för att få komma upp och röra lite på mig under dagen, det blir mycket stillasittande när man jobbar med datorn. Oftast brukar jag bara gå runt här var jag bor, men jag börjar ledsna lite på närområdet haha så idag tog jag bilen till utsiktplatsen på Arlanda och gick runt Halmsjön. Det är en riktigt härlig runda som tar cirka 30 minuter och gå och bjuder faktiskt på några fina vyer. Rundan är mesta dels på stig och i skogen längst med vattnet, men sista (eller första beroende på håll) är på en asfalterad gångväg längst med bilvägen.

Stenstrand vid HalmsjönHalmsjön

Flightspotting

Har man tur – så som jag hade idag så landar flygplanen på den landningsbanan som går över Halmsjön. Då får man se flygplanen på riktigt nära håll när de landar vilket är cool, i alla fall om man älskar flygplan som mig. 😀 Det är ju också kul att titta på flygplan och drömma sig bort lite på en resa.

Flightspotting Halmsjön

Flightspotting Halmsjön

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny