TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

PT-ONLINE ENKEL

PT-online enkel är en tjänst som kommer att hjälpa dig att hitta vilken riktning du ska ta för att nå dina hälsomål. 

Jag guidar dig och ger dig kartan som kommer att ta dig dit du vill, men du tar ansvar för att följa kartan och utföra jobbet. 

Fokus är att få till regelbunden och progressiv träning. Kosten ses över så att din kosthållning gynnar din träning och hälsa. 

För vem:

Tjänster passar dig som vill komma igång med träning och bättre kostvanor. Den passar också dig som idag redan tränar men vill få bättre struktur på din träning. 

Tjänsten passar dig som känner att du vill ta ett stort eget ansvar men behöver hjälp med de praktiska bitarna, som träningsschema och struktur. 

Vad ingår:

  • Träningsschema
  • Kostrekommendationer
  • Veckovis uppföljning via mailkontakt
  • Feedback på träningsteknik

Hur går det till:

Alla kontakt sker via mail. Vi börjar vår kontakt med att du får fylla i ett formulär med praktiskt information samt beskrivning på din målsättning samt dina förväntningar på PT-tjänsten. Här skickar du även med en kostdag bok för tre dagar. 

Du kommer sedan att få ett träningsschema skapat utifrån dina personliga mål och dina förutsättningar. Tillsammans med träningsschemat får du också kostrekommendationer.

Du fyller i träningsdagbok och en gång i veckan får du uppföljning av mig via mail. Vill du få teknikutvärdering filmar du dina övningar och skickar till mig. 

Pris:

500 kr/4 veckor
(första perioden sträcker sig 5 veckor eftersom jag kommer att be dig fylla i formulär samt kostdagbok innan du får din plan)

 

För att boka in din på tjänsten eller vid eventuella funderingar när du mig på 
alexandra@tenderlyn.se

eller via kontaktformuläret här nedanför. 

Stäng meny