TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Salted Caramel Smoothie

Hej!

Jag älskar ju verkligen smoothie och gör det till frukost flera gånger i veckan! Jag gör oftast samma smoothie eller i alla fall väldigt likadana under en lång tid och sen får jag för mig att göra någon annan sort. Jag använder i princip alltid plantbaserad mjölkdryck och vanligtvis havredryck. Ibland har jag i proteinpulver och då blir den inte vegansk eftersom jag har vasslepulver, men annars är den helt vegansk.

Nu har jag snöat in mig på en ny smoothie som jag drack när vi var i Australien förra året – nämligen Salted Caramel smoothie! Så himla god! Till och med dottern här hemma tycker att det smakar som att det är kakor i den. 😀

Salted Caramel Smoothie

1 banan
4 dl mandelmjölk
2 st urkärnade dadlar
2 tsk mandelsmör
1 nypa havssalt
(eventuellt is för att den ska bli kallare)

Mixa, häll upp och njuuuut!

salted caramel smoothie

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mums! Den här ska jag verkligen testa! Tack för tipset!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny