TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Livet pågår just nu det är endast du som kan styra ditt eget liv. För att kunna ge dig själv de bästa förutsättningarna behöver du ta hand om dig – du förtjänar endast det bästa! Vi styr inte alltid över våra förutsättningar men vi bestämmer själva vad vi gör med de förutsättningarna vi har. Ta hand om din hälsa och var snäll mot dig själv! 

It’s a tender life!

TenderLIFE – en medlemsite för dig som vill leva livet!

TenderLIFE är en medlemsite inriktad mot en hållbar och hälsosam livsstil. Den är speciellt skapad för dig som vill få inspiration, motivation och kunskap om kost, träning och hälsa men som inte har tid eller lust att behöva söka igenom flertalet webbisidor. Här kommer du hitta allt du önskar samlat på ett och samma ställe! Allt för att du ska få mer tid över till att leva ditt liv. Ett hälsosamt liv ska inte behöva kännas krångligt!

Vad ingår i medlemskapet?

Varje månad kommer du att få:

  • Ett recepthäfte
  • Enkel men informativ kunskap om kost och näringslära
  • En träningsvideo
  • En video som berör motivation/mental hälsa/utveckling
  • En livesändning i form av ett Q&A eller ämnen som önskas av er medlemmar.

Utöver detta får du också tillgång till en sluten Facebookgrupp där du kan enkelt kommunicera med mig och med andra medlemmar. Här sker även livesändningen (som alltid går att titta på i efter hand). 

 

Provmånad utan kostnad

För att du ska få möjlighet att prova på om TenderLIFE by Tenderlyn är något för dig så får du alltid första månaden gratis! Självklart helt utan bidningstid. Ange koden freemonth när du registrerar och se till så att det står 0 kr på priset! Efter provmånaden så bestämmer du själv om du vill fortsätta vara medlem eller inte. 

Priser för medlemskap

Månadsvis: 149 kr/månad
Kvartalsvis: 399 kr/kvartal  
Halvårsvis: 599 kr/halvår (då ingår en hälsodagbok värd 195 kr)

Abonnemangen löper sedan kontinuerligt tills att du säger upp det. 
Klicka på det abonnemang du önskar för att komma vidare till betalning. 

 

Tävling

Alla som signar upp sig på valfritt medlemskap innan lanseringen 1:a maj har möjlighet att vara med och tävla om 4 veckors kost- och hälsocoachning. 1:a pris – 4 veckor kost- och hälsocoachning online (värde 1200 kr). 2:a – 3:e pris – kostanalys + kostschema (värde 495 kr). Tävlingen sker på Tenderlyns Kost och Hälsas Facebook sida.   
Stäng meny