TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Träna för livet

Hej godingar!

Idag är sista dagen här i Göteborg och i eftermiddag åker vi hem. Igår spenderades dagen på Liseberg. Det blev närmare 6 timmar på Liseberg och sedan avslutade vi med en middag på West Coast på Gothia Towers. Jag var ju tvungen att äta deras berömda räkmacka även detta Göteborgsbesök. Men trots dessa 6 timmar på ett ganska så trångt Liseberg helt utan paus så kändes min kropp pigg och bra när vi kom hem! Visst var jag trött i sinnet, men kroppen var det inga problem med alls inte ens lite trött i benen. Det här är en av anledningarna till att jag tränar och sköter om min kropp!

Jag vill inte vara begränsad

Jag vill inte känna mig begränsad i att göra det jag vill för att min kropp blir trött eller inte orkar! Eller veta att jag kommer ha ont i den efteråt. Jag har förmånen att inte ha någon sjukdom, krämpa eller annat som är bortom min kontroll (just nu i alla fall, peppar peppar) och då tänker jag bannemej inte låta mig begränsas för att jag är lat och inte orkar träna upp min kropp! Jag vill kunna gå på Liseberg och åka karuseller med min dotter tills vi båda har fått nog, jag vill kunna gå runt en helt dag i en stad och turista utan att få ont och kunna avrunda på restaurang utan att känna mig helt matt.

Livet räkor på gothia towers

Räkor – en av de godaste sakerna som går att äta! Här även med löjrom, smaskens. Västkusten har sina fördelar. 

 

Vi alla här nog en del olika anledningar och orsaker till att tränar – men just att jag inte vill känna mig begränsad är verkligen en av mina största motivationer! Sen är det ju jäkligt praktiskt att vara stark också och kunna lyfta och flytta på nästan allting. 😉

Det är är också något som jag vill förmedla till i mina Hälsocoachtjänster –  att hitta motivationen till att träna för att orka leva livet! Man behöver inte leva för träningen men man behöver träna för att leva. 

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Det är samma anledning till att jag allt mer börjat träna jag med, för jag vill att min kropp ska finnas där för det jag vill göra!

  1. Härligt, bra inställning!

 2. Vad roligt med besök i Göteborg. Bra stad tycker jag. Jag håller med om att träna gör jag för att min kropp ska hålla. Jag lever ju med sjukdomar som väldigt mycket begränsar mig vilket gör att träning är ännu viktigare. Jag vill ju inte bli mer begränsad. Ett Lisebergsbesök med barnen ser jag dock inte inom en snar framtid.

  1. Ja Göteborg var trevligt även denna gång, och levererade bra väder!

   Ja, full förståelse för att vi alla har våra egna förutsättningar och det är där vi måste utgå i från! Man vet aldrig heller när det sker saker med ens hälsa som är bortom ens kontroll…
   Man får göra så gott man kan i livet och mer än så kan man inte göra. 🙂

 3. En väldigt bra motivation. Det ska jag tänka på nästa gång jag drar mig ur att träna.

  1. Ja jag tror att när man väl börjar träna för att man verkligen vill ta hand om sin hälsa och sin kropp…då först hittar man den riktiga motivationen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny