TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE

Vattenlek på Rhodos

Hej på er!

Nu börjar verkligen sommarledigheten lida mot sit slut för de allra flesta, så även för mig. Men det gör inte så mycket, jag är sjukt taggad inför den här hösten och jag är redo att sätta igång. Jag har faktiskt längtat till och med.

Vi var ju på Rhodos i mitten av Juli och innan vi åkte dit så köpte jag mig en (billig) actioncam som jag filmade med lite där nere när vi badade. Kvalitén är ju så där och jag har verkligen mycket att lära när det kommer till filmande med actioncam haha, men i alla fall….jag tyckte det var en rolig film som jag klippt ihop med lite gobitar från vårt badande där ner. I höst har jag planer på att starta upp min Youtube kanal ordentligt med lite olika videos och en och annan vlogg – så håll utkik där! Tills dess, håll till godo med denna Rhodos film! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny