TENDERLYNS KOST & HÄLSA - KOSTRÅDGIVNING OCH HÄLSOCOACHNING ONLINE
Vem är din supporter?

Vem är din supporter?

Att kämpa för att uppnå en dröm kan vara ett ensamt jobb och ibland kan det kännas tungt att ta sig upp för varje uppförsbacke på egen hand. Det kan kännas som att ingen förstår resan du genomför och du är helt ensam på den. På sätt och vis är det sant och det är så det ska vara, din resa är just din och det är du själv som måste genomföra den. Det innebär däremot inte att du ska behöva vara ensam genom hela resa, för det ska du inte behöva – men det är upp till dig att skapa dig ett support system som kan finnas där under din resa och hjälpa dig när du behöver det.

Alla behöver inte förstå

Alla behöver inte förstå din resa, helt ärligt så är det inte deras business att förstå eller inte förstå för det är din resa. En bra supporter behöver inte förstå, utan kan finnas där och stå bakom dig och putta på i uppförsbackarna när du börjar rulla lite bakom utan att förstå. Din supporter behöver bara förstå att det är en viktig resa för dig. Din supporter behöver tro på dig och tro på att du gör den här resan för att du helt enkelt behöver och stöttar dina beslut och dina vägval på resan, även om hen inte alltid förstår!

Skapa ditt supportsystem

Ensam är inte stark och supportsystem fungerar, det är därför Viktväktarna har möten och det är därför det finns AA-möten. Tyvärr så kan vi inte räkna med eller förutsätta att ett supportsystem kommer att byggas runt om oss helt på egen hand, vi själva måsta ta ansvar för att skapa det. Här kanske vi snabbt tänker att “här kommer familjen in” och det gör den kanske också, men din familj kanske inte kan vara ditt supportsystem jämt och på alla dina resor? Självklart blir det svårt att genomföra en resa utan att ha familjen på sin sida men familjen kanske har en annan uppgift, familjens uppgift kanske snarare är att se till så att du har möjlighet att göra din resa?

Supportsystem kan du hitta på flera olika sätt, gå med i en grupp, en klubb eller en förening som exempel. Handlar din resa om hälsa, så hitta en tränare eller en coach som kan vara din supporter (det är inget fel på att betala för en supportertjänst).

TenderLIFE by Tenderlyn

Det här är en anledning till att jag just nu skapar TenderLIFE by Tenderlyn! För att du ska kunna få supporter som kan stötta dig när du behöver stöttning på din resa. Det är inte alltid lätt att hitta likasinnade människor som man faktiskt litar tillräckligt på för att våga ha som sin supporter och därför vill jag skapa detta community där vi kan vara vandras supporters!

 

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag har just genomgått mitt livs andra skilsmässa och just i förhållande till “min supportstruktur” så har jag noterat något fantastiskt. Alla som var min främsta support under skilsmässa nummer ett finns kvar i mitt liv, med ett eller möjligen två undantag. Men nu under skilsmässa nummer två har dessa “liksom legat som reservkapital”, kapital jag inte behövt tulla på, för jag har byggt ett ännu större och starkare supportnätverk runt mig. Så de som jag valt att luta mig mot denna gången fanns inte i mitt liv ens vid förra skilsmässan (för dryga 18 år sedan), ja, faktiskt har alla dessa kommit in i mitt liv de senaste fem åren. Oerhört tacksam för “båda grupperna” och även för att det verkligen går att utveckla “nya” stöd- och supportsystem även i vuxen ålder.

  2. Jag tycker också att supportsystem är fantastiska… och inser att jag har en hel hög med sådana idag. Främst är det faktiskt kvinnor… där jag kan visa mig precis som jag är… och bara det är så skönt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny